Due to the COVID 19 epidemic, orders may be processed with a slight delay
ΕΣΠΑ Banner
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 210 92 11 600
Τώρα το νερό γίνεται μία φυσική πηγή αναζωογόνησης!

Οι μονάδες AQA Total Energy είναι μια ακόμα τεχνολογική καινοτομία της BWT. Προσφέρουν μία μοναδική, εναλλακτική προστασία από άλατα συνδυάζοντας την προστασία του δικτύου με την διατήρηση των πολύτιμων ιχνοστοιχείων στο πόσιμο νερό. Χρησιμοποιούν την τεχνολογία διπόλων (bipolar technology) για να μεταβάλλουν τις ηλεκτροχημικές ιδιότητες των ιόντων ασβεστίου και μαγνησίου στερώντας τους τη δυνατότητα σχηματισμού ανθρακικών αλάτων που επικάθηνται στις σωληνώσεις. Έτσι, προστατεύονται τα δίκτυα και οι συσκευές από τα άλατα χωρίς να αφαιρούνται τα πολύτιμα ιχνοστοιχεία από το νερό.

Οι μονάδες AQA Total Energy λειτουργούν με τη μοναδική τεχνολογία των Τριών Φάσεων, η οποία περιλαμβάνει τη μετατροπή των ιόντων ασβεστίου και μαγνησίου σε νανοκρυστάλλους, το σχηματισμό προστατευτικής επίστρωσης για προστασία των σωληνώσεων από διάβρωση και την αναζωογόνηση του νερού διατηρώντας σε αυτό όλα τα ευεργετικά για τον ανθρώπινο οργανισμό ιχνοστοιχεία.

Σε αντίθεση με τους κλασικούς αποσκληρυντές, οι μονάδες AQA Total Energy δεν χρειάζονται αλάτι ως αναλώσιμο. Τα αντικαθιστώμενα στοιχεία τους δεν προκαλούν περιβαλλοντική επιβάρυνση και εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση, βέλτιστη υγιεινή και ευκολία αντικατάστασης.

Καινοτομία με πολλά πλεονεκτήματα

Οι μονάδες AQA Total Energy της BWT διαθέτουν μοναδικά πλεονεκτήματα που τις καθιστούν ιδανική επιλογή στην προστασία από άλατα.
Πρωτοποριακή προστασία από επικαθήσεις αλάτων και διάβρωση
Ωφέλιμο νερό με τη διατήρηση των ιχνοστοιχείων του
Οικονομική λειτουργία, χωρίς αλάτι
Άνεση στο χειρισμό με ηλεκτρονικό έλεγχο
Εύκολη αντικατάσταση φυσιγγίων
Πιστοποίηση κατά DIN και DVGW

Μοναδική τεχνολογία 3 φάσεων

H παγκόσμια τεχνολογική καινοτομία της BWT σας προσφέρει αποτελεσματική προστασία από άλατα με επεξεργασία τριών φάσεων:
1 MEΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΛΑΤΑ
Με τη χρήση της τεχνολογίας διπόλων (bipolar technology), οι μονάδες AQA Total Energy σταθεροποιούν τα άλατα του νερού μετατρέποντάς τα σε νανοκρυστάλλους, που πλέον δεν επικάθηνται στις σωληνώσεις των δικτύων και τις συσκευές.
2 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΒΡΩΣΗ
Οι μονάδες AQA Total Energy υποστηρίζουν το φυσικό σχηματισμό μίας προστατευτικής επίστρωσης, η οποία εμποδίζει τη διάβρωση της επιφάνειας των μεταλλικών σωληνώσεων των δικτύων πόσιμου νερού.
3 ΝΕΡΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ
Η τεχνολογία των μονάδων AQA Total Energy διατηρεί τα πολύτιμα για τον οργανισμό μέταλλα και ιχνοστοιχεία στο πόσιμο νερό. Έτσι, απολαμβάνουμε περισσότερη ενέργεια και υγεία, με νερό πλούσιο σε μαγνήσιο και ασβέστιο.

Η τεχνολογία της επιλογής σας!

Οι μονάδες AQA Total Energy είναι κατάλληλες για οικίες, ξενοδοχεία και κτιριακά συγκροτήματα. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
Back to Top
Product has been added to your cart