Due to the COVID 19 epidemic, orders may be processed with a slight delay
ΕΣΠΑ Banner
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 210 92 11 600
Η νέα διάσταση στην τεχνολογία φίλτρανσης.

Υπερφίλτρανση είναι μία πρωτοποριακή τεχνολογία φίλτρανσης, η οποία διασφαλίζει απόλυτα καθαρό νερό, χωρίς να αφαιρεί τα πολύτιμα ιχνοστοιχεία του. Τα συστήματα υπερφίλτρανσης λειτουργούν με τεχνολογία μεμβρανών, οι οποίες απαλλάσσουν το νερό από κάθε βλαβερό στοιχείο.

Τα συστήματα υπερφίλτρανσης WODAPURE της BWT στο σημείο χρήσης (PoU), επιτυγχάνουν φίλτρανση 0,02μm. Διαθέτουν μοναδική τεχνολογία με ειδικά σχεδιασμένες ημιπερατές μεμβράνες υψηλών επιδόσεων, που αποτελούνται από χιλιάδες εξαιρετικά λεπτούς, εύκαμπτους σωλήνες. Με την τεχνολογία αυτή, εξουδετερώνονται παθογόνοι μικροοργανισμοί (ιοί, βακτήρια, κύστες, κρυπτοσπορίδια), φυτοφάρμακα, παρασιτοκτόνα, σε ποσοστό μεγαλύτερο από 99.99%. Παράλληλα, διατηρούνται στο νερό όλα τα θρεπτικά και απαραίτητα στοιχεία του για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Τα περισσότερα φίλτρα πόσιμου νερού, απομακρύνουν από αυτό κάποια βλαβερά στοιχεία (όπως χλώριο, σωματίδια και μικροσωματίδια), αλλά όχι τα επικίνδυνα, πιο μικρά στοιχεία υψηλής και μακρομοριακής σύνθεσης. Κάποια συστήματα το επιτυγχάνουν, χρησιμοποιώντας σύνθετες μεθόδους όπως η αντίστροφη όσμωση, που όμως αφαιρούν από το νερό τα πολύτιμα ιχνοστοιχεία του.

Με την τεχνολογία υπερφίλτρανσης, το νερό απαλλάσσεται από τα βλαβερά στοιχεία και παραμένει ισορροπημένο και ωφέλιμο.

Χαρακτηριστικά που υπερέχουν

Χάρη στη μοναδική τεχνολογία τους, τα συστήματα υπερφίλτρανσης WODAPURE της BWT αποτελούν την ιδανική επιλογή φίλτρανσης στο σημείο χρήσης.
Ικανότητα φίλτρανσης 0,02μm
Κατακράτηση ρυπαντών 99,99%
Διατήρηση των πολύτιμων ιχνοστοιχείων του νερού
Ευκολία και οικονομία με καθαρό νερό κατευθείαν από τη βρύση σας
Εύκολη τοποθέτηση
Γρήγορη αντικατάσταση φίλτρου

Τεχνολογία με μοναδικά πλεονεκτήματα

Με την τεχνολογία της υπερφίλτρανσης WODAPURE, απολαμβάνεται καθαρό, ωφέλιμο νερό που σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Με ικανότητα φίλτρανσης 0,02μm, τα συστήματα υπερφίλτρανσης σας προσφέρουν απόλυτα ασφαλές νερό, απαλλαγμένο από οποιαδήποτε βλαβερή ουσία.
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ
Απολαμβάνετε αγνό, καθαρό και ισορροπημένο νερό με όλα τα πολύτιμα ιχνοστοιχεία που σας χαρίζουν περισσότερη ενέργεια, ζωντάνια και ευεξία.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Δεν μεταφέρετε βαριά μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού, αποφεύγετε τα σκουπίδια και κάνετε οικονομία με φιλτραρισμένο νερό, κατευθείαν από τη βρύση σας.

Κεντρική Υπερφίλτρανση

Οι μονάδες υπερφίλτρανσης αυτόματης λειτουργίας για κεντρική παροχή νερού (Σημείο Εισόδου – PoE) είναι ιδανικές για παραγωγή ασφαλούς πόσιμου νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση (για οικισμούς, μικρούς δήμους και βιομηχανικές μονάδες).
Back to Top
Product has been added to your cart