Due to the COVID 19 epidemic, orders may be processed with a slight delay
ΕΣΠΑ Banner
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 210 92 11 600
Οικονομική λειτουργία και βέλτιστες συνθήκες υγιεινής με «έξυπνη αναγέννηση».

Οι σύγχρονοι αποσκληρυντές της BWT βασίζουν τη λειτουργία τους στη λεγόμενη «έξυπνη αναγέννηση» (intelligent regeneration). Με τη μέθοδο αυτή, επιτυγχάνεται μεγάλη οικονομία στο αλάτι, αφού η ρητίνη τους αναγεννάται μόνο κατά το ποσοστό που έχει κορεστεί από τη δέσμευση ασβεστίου και μαγνησίου, και όχι στο σύνολο της χωρητικότητάς της.

Η δε αναγέννηση, λαμβάνει χώρα με ογκομετρικά κριτήρια και πραγματοποιείται αυτόματα μόνον εάν η υπολειπόμενη χωρητικότητα δεν επαρκεί για την κάλυψη των μέσων ημερησίων αναγκών του επόμενου 24ώρου σε μαλακό νερό, σύμφωνα με τα δεδομένα που καταγράφει το ενσωματωμένο ροόμετρο από τη συνήθη κατανάλωση νερού της εγκατάστασης.

Ανάλογα μειωμένη είναι και η ποσότητα νερού που καταναλώνεται κατά την αναγέννηση του κορεσμένου τμήματος της ρητίνης. Η διάρκεια της αναγέννησης, προσαρμόζεται στην τοπική πίεση νερού της εγκατάστασης.

Τέλος, με ειδική διάταξη απολύμανσης της ρητίνης κατά την αναγέννησή της, αποτρέπεται η ανάπτυξη αποικιών μικροοργανισμών στη ρητίνη και εξασφαλίζονται βέλτιστες συνθήκες υγιεινής.

Τα σημεία της υπεροχής

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που κάνουν τους αποσκληρυντές της BWT να ξεχωρίζουν
Πιστοποίηση κατά DIN και DVGW
Πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία
Εύχρηστο μενού εισαγωγής δεδομένων
Εύχρηστο μενού εισαγωγής δεδομένων
Οικονομία σε αναλώσιμο (αλάτι) και σε νερό κατά την αναγέννηση
Απολύμανση της ρητίνης για βέλτιστες συνθήκες υγιεινής
Ελάχιστο λειτουργικό κόστος

Αποσκλήρυνση με πλεονεκτήματα!

Οι αποσκληρυντές της BWT σας προσφέρουν ιδανική προστασία από τα άλατα με επιπλέον σημαντικά πλεονεκτήματα.
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΡΩΝ
Με τη μέθοδο της «έξυπνης αναγέννησης», η οποία πραγματοποιείται αυτόματα σύμφωνα με ογκομετρικά κριτήρια, επιτυγχάνεται διαθεσιμότητα μαλακού νερού, μεγάλη οικονομία στο αλάτι, καθώς και μείωση της ποσότητας του νερού που καταναλώνεται κατά τη διαδικασία της αναγέννησης.
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ
Η παρακολούθηση της λειτουργίας των αποσκληρυντών γίνεται σε πραγματικό χρόνο με δυνατότητα άμεσης εισαγωγής ρυθμίσεων ώστε να επιτυγχάνεται με ακρίβεια η επιθυμητή σκληρότητα στο παραγόμενο νερό, ανάλογα με τη χρήση για την οποία αυτό προορίζεται.
ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
Οι αποσκληρυντές της BWT διαθέτουν ειδική διάταξη απολύμανσης της ρητίνης τους κατά την αναγέννησή της, ώστε να αποφεύγεται η ανάπτυξη μικροοραγνισμών στη ρητίνη, όσες φορές και αν επαναλάβει τον κύκλο του κορεσμού – αναγέννησης.

Υψηλής ποιότητας νερό για κάθε εφαρμογή

Οι αποσκληρυντές BWT είναι κατάλληλοι για οικιακή και για επαγγελματική χρήση και είναι ιδανικοί για χρήση σε ευρύτερες εφαρμογές στο χώρο της εστίασης, για την προστασία του εξοπλισμού, αλλά και για την ανάδειξη των γεύσεων και των αρωμάτων σε φαγητά, ποτά και ροφήματα με μαλακό, ποιοτικό νερό.
Back to Top
Product has been added to your cart