Συνδεθείτε με ένα δίκτυο προνομίων

Η PWT εξελίσσεται και δημιουργεί μια νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης για τις επιχειρήσεις που προμηθεύει. Για νέους και παλαιούς συνεργάτες που επιθυμούν σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας στις εμπορικές συμφωνίες.

Η νέα εποχή ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης που εγκαινιάζει η PWT, ακολουθεί τις αρχές της εταιρείας, ενώ συγχρόνως ανταποκρίνεται στην ροή της εξέλιξης.

Δέσμευση στην ποιότητα

Με πολυετή εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, επιλέγουμε πάντα να αντιπροσωπεύουμε κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Οι διεθνείς συνεργασίες μας, διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα προϊόντων και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε, κάτι που αποτελεί και την πάγια δέσμευσή μας απέναντι στους συνεργάτες μας.

Αφοσίωση στην καινοτομία

Με αφοσίωση στις πιο καινοτόμες λύσεις από τους πιο καταξιωμένους οίκους, η Petridis Water Technologies τοποθετεί τον κάθε συνεργάτη της στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, έτσι ώστε να διατηρεί την εμπιστοσύνη των πελατών του, να κερδίζει νέους πελάτες και συμβάλλει θετικά στην κερδοφορία του.

Υποστήριξη συνεργατών

Κατανοώντας τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε συνεργάτη, η Petridis Water Technologies προτίθεται να συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις στην επίτευξη των στόχων τους. Πρόθεσή της αποτελεί να σταθεί αρωγός στην επιτυχία της κάθε επιχείρησης, τηρώντας τις δεσμεύσεις της, όπως έχει κάνει έως τώρα στην 30χρονη πορεία της.

PWT B2B

Γίνετε τώρα μέλος μας! Είναι τόσο απλό!

Συμπληρώστε την Αίτηση Εγγραφής και εισέλθετε στον κύκλο

των προνομίων που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τους

συνεργάτες μας!