Due to the COVID 19 epidemic, orders may be processed with a slight delay
ΕΣΠΑ Banner
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 210 92 11 600

Τα φίλτρα νερού χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα, διότι εξασφαλίζουν με αξιόπιστο τρόπο νερό χωρίς επικίνδυνες μολυσματικές ενώσεις, οι οποίες όταν βρίσκονται στο αφιλτράριστο προς κατανάλωση πόσιμο νερό μπορούν να είναι επιβλαβείς στην υγεία. Τα φίλτρα νερού είναι ο απλούστερος και οικονομικότερος τρόπος για τη βελτίωση της ποιότητας του νερού.

Τα δημόσια δίκτυα ύδρευσης παρέχουν κάποιο επίπεδο προστασίας, αλλά και αυτό δεν είναι απόλυτο, ακόμη και σε αυτά με το καλύτερο νερό. Οι βρύσες φέρνουν στα σπίτια μαζί με το νερό ανθυγιεινές χημικές ουσίες ακόμα και πολλές μολυσματικές ενώσεις όπως το χλώριο, το μόλυβδο και επιβλαβή βακτηρίδια. Ακόμη και μικρά επίπεδα έκθεσης σε τέτοιες ουσίες στο πόσιμο νερό και το νερό που πλένονται τα παιδιά μπορούν να είναι επιβλαβή.

Με τα φίλτρα νερού απολαμβάνετε καθαρό, υγιεινό πόσιμο νερό και παράλληλα προστατεύετε τις συσκευές και το υδραυλικό δίκτυό σας από τις φθορές που προκαλούν τα αιωρούμενα σωματίδια (χώμα, άμμος, σκόνη, στάχτη, ρινίσματα κ.λπ.) που υπάρχουν στο αφιλτράριστο νερό.

Back to Top
Product has been added to your cart