Due to the COVID 19 epidemic, orders may be processed with a slight delay
ΕΣΠΑ Banner
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 210 92 11 600

Τα φίλτρα σημείου χρήσης εγκαθίστανται κοντά στη βρύση του πόσιμου νερού και κατακρατούν ακόμη περισσότερα βλαβερά στοιχεία από ότι τα φίλτρα που τοποθετούνται στην κεντρική παροχή νερού.

Η σειρά φίλτρων WodaPure της BWT συνδυάζει τη χρήση συμπαγούς ενεργού άνθρακα και μεμβρανών υπερφίλτρανσης (ultrafiltration) για απόλυτα αγνό, καθαρό νερό. Ο ενεργός άνθρακας κατακρατά χλώριο, χρωστικές ουσίες, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα και λοιπές επιβαρυντικές οργανικές ενώσεις και απομακρύνει τις οσμές, ενώ η μεμβράνες υπερφίλτρανσης κατακρατούν τους παθογόνους μικροοργανισμούς όπως μικρόβια, ιούς, βακτήρια.

Με ικανότητα φίλτρανσης 0,02 μm, τα φίλτρα της σειράς WodaPure, όπως το WodaPure CUF, επιτυγχάνουν κατακράτηση ρυπαντών έως 99,99%, ενώ παράλληλα διατηρούν τα πολύτιμα ιχνοστοιχεία του νερού.

Επιπλέον, με τα συστήματα φίλτρανσης στο σημείο χρήσης, δεν μεταφέρετε βαριά μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού, προστατεύετε το περιβάλλον από πλαστικά και κάνετε οικονομία με φιλτραρισμένο νερό, κατευθείαν από τη βρύση σας.

Back to Top
Product has been added to your cart