Due to the COVID 19 epidemic, orders may be processed with a slight delay
ΕΣΠΑ Banner
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 210 92 11 600

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε, είναι κάθε πληροφορία που επιτρέπει, είτε από μόνη είτε συνδυαστικά με άλλες, τη μοναδική ταυτοποίησή σας και τις οποίες μας τις παρέχετε είτε online (π.χ. όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης), είτε offline (π.χ. όταν αγοράζετε από τα φυσικά μας καταστήματα ή όταν επισκέπτεστε εκθέσεις).

Τέτοιες πληροφορίες καταχωρείτε ηλεκτρονικά κατά την εγγραφή σας και τη δημιουργία και διαχείριση Λογαριασμού στο e-shop, όπως ενδεικτικά ονοματεπώνυμο και ηλεκτρονική διεύθυνση (email) και άλλα αναγνωριστικά ή διαπιστευτήρια, για έκδοση τιμολογίου εφόσον το επιθυμείτε, όπως ενδεικτικά ΑΦΜ και Δ.Ο.Υ., κατά την υποβολή μιας παραγγελίας, όπως ενδεικτικά διεύθυνση παράδοσης προϊόντος και κινητό τηλέφωνο, αλλά και για πληροφορίες που αφορούν τη λειτουργία του eshop, όπως για παράδειγμα πληροφορίες που η Εταιρεία συλλέγει αυτόματα π.χ. μέσω διαδικτύου ή με τη χρήση cookies.

Επίσης συλλέγουμε πληροφορίες που αφορούν σε παροχή υπηρεσιών που έχετε παραγγείλει, σε ενδεχόμενο αίτημά σας για εξυπηρέτησή σας ή για τεχνική υποστήριξη, καθώς και στοιχεία που συλλέγουμε κατά την επικοινωνία σας μαζί μας (π.χ. μέσω φόρμας επικοινωνίας).

Λάβετε υπόψη ότι συλλέγουμε δεδομένα που μας ανακοινώνετε μέσω διαγωνισμών που τυχόν διεξάγουμε μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. facebook) και γενικότερα όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ή μέσω ερωτηματολογίων που συμπληρώνετε κατά την επίσκεψή σας στα φυσικά μας καταστήματα ή μέσω ερευνών που διεξάγουμε μέσω τηλεφώνου ή email βάσει πληροφοριών που υπάρχουν στη βάση δεδομένων της εταιρίας ή κατά τη συμμετοχή σας σε εκθέσεις, ημερίδες, σεμινάρια και παρουσιάσεις όπου συμμετέχει και η εταιρία.

Επιπλέον, είναι δυνατό να συλλέγουμε δεδομένα ως συγκεντρωτικά και μόνον στατιστικά στοιχεία, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα εχέγγυα που δεν επιτρέπουν την ταυτοποίησή σας.

Η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων.

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς προσωπικών δεδομένων, η Εταιρία έχει εγκαταστήσει πιστοποιητικά SSL.

Τα στοιχεία που υποβάλλετε στην Εταιρεία διαχειρίζονται αποκλειστικά από ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας που τελούν υπό τον έλεγχο της αντίστοιχα και μόνο κατ’ εντολή της και από τους αποδέκτες, όπου αυτό είναι απαραίτητο. Για τη διεξαγωγή της επεξεργασίας η Εταιρεία επιλέγει πρόσωπα με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου. Η Εταιρεία μέσω και των αντίστοιχων συμβατικών δεσμεύσεων και των συνεργατών της, λαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου, της εμπιστευτικότητας και της ακεραιότητας των προσωπικών δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια αυτών στο περιβάλλον της πλατφόρμας τελεί υπό την επιφύλαξη λόγων που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής της, καθώς και λόγων που οφείλονται σε τεχνική ή άλλη αδυναμία του δικτύου που δεν ελέγχεται από την Εταιρία ή λόγων ανωτέρας βίας ή τυχηρών γεγονότων.

Οφείλετε να μη γνωστοποιείτε τα στοιχεία/τον κωδικό πρόσβασης του Λογαριασμού σας και ειδικότερα να διαφυλάσσετε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε αυτόν από τρίτα άτομα.

Back to Top
Product has been added to your cart