Due to the COVID 19 epidemic, orders may be processed with a slight delay
ΕΣΠΑ Banner
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 210 92 11 600

Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους κατωτέρω τρόπους πληρωμής για την πληρωμή ολόκληρου του τιμήματος και των λοιπών επιβαρύνσεων, ως οφείλετε:

α) μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Η Εταιρεία μας θέτοντας ως ύψιστο στόχο τη μέγιστη δυνατή διασφάλιση των συναλλαγών, δύναται (αλλά δεν υποχρεούται) να διεξάγει έλεγχο δια μέσου των συνεργαζόμενων με αυτή παρόχων υπηρεσιών πληρωμών, ως προς την ορθότητα των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε (όταν πρόκειται για πληρωμή με πιστωτική κάρτα) κατά το στάδιο της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας και της σύνδεσης με τον τρίτο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών, δύναται να απορρίψει την παραγγελία σας εφόσον διαπιστωθεί ή υφίσταται το ενδεχόμενο να υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με τα στοιχεία αυτά. Διευκρινίζεται ότι γίνονται δεκτές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club, American Express, Discover. Η χρέωση της κάρτας μπορεί να γίνει ακόμα και όταν κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από τους προμηθευτές μας στο εξωτερικό.

β) με τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 10747066925
IBAN: GR 2901101070000010747066925
SWIFT BIC: ETHNGRAA

ALPHA BANK

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 133002320006745
IBAN: GR5401401330133002320006745
BIC: CRBAGRAAXXX

Δικαιούχος: PETRIDIS WATER TECHNOLOGIES AETE

Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι η παραγγελία προχωράει προς διεκπεραίωση μετά την εμφάνιση του κατατεθέντος πλήρους ποσού στον λογαριασμό της εταιρείας. Αν η μεταφορά γίνει από άλλη τράπεζα, συνήθως χρειάζονται 2-3 εργάσιμες ημέρες να εμφανιστεί η πληρωμή. Αν η μεταφορά γίνει από την ίδια τράπεζα, η πληρωμή εμφανίζεται την επόμενη εργάσιμη μέρα. Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σας, η παραγγελία θα ακυρώνεται τελείως.

Οφείλετε να αναγράψετε ως αιτιολογία στο καταθετήριο τον αριθμό της παραγγελίας που αφορά η κατάθεση και το ονοματεπώνυμό σας και κατόπιν να μας το αποστείλετε στο info@iwater.gr ή με φαξ στο 210 9233109. Σε περίπτωση που παραλείψετε το στοιχείο αυτό ώστε να είναι εύκολη η σύνδεση της συγκεκριμένης παραγγελίας με την εξόφλησή της, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια καθυστέρηση ή ακύρωση προκύψει εξαιτίας της παράλειψης αυτής. Εξυπακούεται ότι επιβαρύνεστε τυχόν χρεώσεις τραπεζών που αφορούν σε τραπεζικά εμβάσματα / μεταφορές, καθώς οφείλετε να καταθέσετε ολόκληρο το συνολικό τίμημα της παραγγελίας σας.

γ) με αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος. Ο τρόπος αυτός πληρωμής ισχύει μόνο εφόσον πληρούνται σωρευτικά οι εξής προϋποθέσεις:

– Το συνολικό τίμημα δεν ξεπερνά τα 300 ευρώ
– Ισχύει μόνο για παράδοση σε τόπο όπου παραδίδει η υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ courier.
– Το σύνολο των προϊόντων της παραγγελίας πληροί προϋποθέσεις μέγιστου βάρους και μεγέθους.
Η πληρωμή της παραγγελίας μέσω αντικαταβολής, γίνεται μόνο μετρητοίς στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρίας, κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας.

Επειδή η αποστολή προϊόντων με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς, εξαρτάται από παραμέτρους βάρους και μεγέθους, ενδέχεται αυτός ο τρόπος πληρωμής να μην είναι εφικτός. Όταν παραλάβουμε την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς ή/και με email και θα σας ενημερώσουμε εάν είναι εφικτή η πληρωμή με αντικαταβολή ή εάν χρειάζεται να επιλέξετε κάποιον από τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής για την εξόφλησή της.

Στις περιπτώσεις των παραγγελιών που εξοφλούνται με αντικαταβολή, γίνεται πάντα τηλεφωνική επιβεβαίωση. Σε περίπτωση που δεν καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 5 ημερών για την επιβεβαίωση της παραγγελίας, τότε δεν θα πραγματοποιηθεί αποστολή και η παραγγελία θα ακυρώνεται.

Επισημαίνεται ότι δεν επιβαρύνεστε με κόστος αντικαταβολής.

δ) μέσω PayPal. Επισημαίνεται ότι υπόκεισθε στους όρους χρήσης και στην πολιτική απορρήτου του PayPal καθώς και στην οικονομική του πολιτική (π.χ. προμήθεια κλπ.).

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα, η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου έμπιστου συνεργάτη μας, τραπεζικού ιδρύματος που παρέχει κατά δήλωσή του όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Η συλλογή και επεξεργασία και των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε λαμβάνονται μόνον από τους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την επεξεργασία τους για την ολοκλήρωση της πληρωμής. Επίσης, σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με κάρτα, ισχύουν κατά την παράδοση της παραγγελίας και όσα αναφέρονται υπό άρθρο 9.9. των όρων χρήσης.

Back to Top
Product has been added to your cart